Zondag 15 maart geen dienst vanwege corona

geplaatst in: Algemeen | 0

In verband met het coronavirus en de maatregelen die de overheid heeft aangekondigd om de verspreiding daarvan tot staan te brengen, is er zondag 15 maart helaas geen dienst in de Hoeksteen.

Eén van de maatregelen die vanuit Den Haag op donderdag 12 maart zijn afgekondigd, is dat alle samenkomsten van meer dan honderd mensen worden afgelast.Onze gemeente telt meer dan honderd leden, vrienden en kinderen, zodat deze maatregel dus voor ons van toepassing is.

Uit zorg voor de huidige situatie wordt de kerkdienst van aanstaande zondag daarom dus afgelast. Wel worden leden en vrienden van de gemeente aangemoedigd om elkaar zondag op te zoeken in hun (bijbel)kring of in ander kleinschalig verband, om samen te bidden en uit de Bijbel te lezen, en elkaar te ontmoeten.

Er is nog geen besluit genomen over hoe de zondagen die hierop volgen eruit gaan zien in onze gemeente. We zullen daarvoor het advies van de regering en het RIVM in de gaten houden en ook over mogelijke alternatieve vormen van samenkomen nadenken. Natuurlijk hopen we zo spoedig mogelijk weer een dienst te kunnen houden in welke vorm dan ook, maar we hebben tegelijk ook een verantwoordelijkheid naar de maatschappij om zoveel mogelijk de verspreiding van dit virus te helpen voorkomen.

Houd deze website en ook twitter en facebook in de gaten om actuele ontwikkelingen te volgen.