Sign4U zingt op kerstavond

geplaatst in: Algemeen | 0

Op kerstavond zingt het gospelkoor Sign4U (Sign for You) in de Hoeksteen (dienst vanaf 20.00 uur). Onze broeder Wim Broekhuizen zingt al een paar jaar met veel plezier bij dit koor en vertelt er meer over.

Sign4U is inmiddels een ervaren interkerkelijk gospelkoor waarvan de leden met hun verschillende achtergronden uit de hele regio komen; onder andere uit Lelystad, Dronten, Biddinghuizen en Almere. De doelstelling van Sign4U is kort gezegd de verkondiging van het evangelie van Jezus Christus door middel van zang en muziek. Dit zowel binnen onze eigen kerken en koor als ook daarbuiten. Wij willen daarbij getuigen van de liefde van God en wat die voor ons betekent.

Uiteraard is voor ieder koor het repertoire heel belangrijk. Als koor wil je liederen zingen waar je achter kunt staan en natuurlijk aansluiten bij de doelstelling van het koor. Niet onbelangrijk is dat de zangers zelf graag liederen zingen die qua stijl bij hen passen. Bij uitvoeringen of medewerking aan diensten wordt gekozen voor een bepaalde stijl of worden verschillende stijlen gecombineerd. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met de gemeente waar we te gast zijn. Overigens worden de liederen tijdens de uitvoering uit het hoofd gezongen, zodat we ons echt kunnen focussen op het uitdragen van de boodschap en contact houden met ons publiek.

Het repertoire van Sign4U is veelzijdig. Enkele voorbeelden van verschillende stijlen zijn:

  • traditionele liederen en ballads
  • bekende gospelsongs (Continentals, Oslo Gospelchoir enz.)
  • onbekende liederen (Sally de Ford, Pekka Simojoka enz.)
  • Opwekking, al dan niet meerstemmig of canons (ook voor meezingen in gemeenten)

Sign4U zingt met volledige versterking en voor de begeleiding van de liederen maakt Sign4U gebruik van muziektracks.

Nieuwe leden zijn altijd welkom. Dus als je na ons zingen enthousiast wordt; meld je aan! We oefenen op dinsdagavond. Kijk voor meer informatie eens op onze website.

We kijken er naar uit om met kerst in de Hoeksteen te zingen!

Wim Broekhuizen

Foto: Sign4U

  • Lees hier meer over onze diensten rondom de feestdagen.