Adventsdiensten rondom bekende liederen

geplaatst in: Algemeen | 0

De adventsperiode is aangebroken: we kijken in verwachting uit naar het kerstfeest, het feest van de geboorte van de lang verwachte Messias, Jezus Christus. In de diensten vanaf 29 november wordt hier ook dit jaar aandacht aan besteed. Daarbij is het thema: Liederen die ons meenemen in Advent.

Adventsmail

Leden en vrienden van de gemeente ontvangen dagelijks een adventsmail. Dit jaar zijn niet alle overdenkingen door onze voorganger Fritz Kaiser verzorgd zoals in andere jaren, maar hebben de predikanten van de Lelystadse kerken die bij PLEK zijn aangesloten een bijdrage geleverd. De stukjes zijn oorspronkelijk geschreven voor de adventskalenders die aan de 500 bewoners van de verzorgingshuizen zijn aangeboden. In de coronaperiode kunnen daar geen diensten meer worden gehouden, dus dit is een mooi gebaar om te laten weten dat de mensen niet worden vergeten. Daarnaast wordt er elke vrijdagochtend om 9.30 uur een hele korte overdenking op Omroep Flevoland uitgezonden. Fritz Kaiser verzorgt deze op vrijdag 11 december.

Update in verband met lockdown

Na de toespraak van premier Rutte op 14 december, waarin hij voor heel Nederland een lockdown aankondigde, kunnen de diensten voorlopig niet meer worden bezocht.