Kringen

Wanneer je lid of vriend van de Baptistengemeente bent, maak je onderdeel uit van een ‘gezin’. Binnen een gezin zorg je voor elkaar. Een groot deel van deze ‘zorg’ vindt plaats in de kringen. Een kring bestaat uit ongeveer 8 tot 12 leden en vindt wekelijks, tweewekelijks of maandelijks plaats bij iemand thuis. Elk seizoen staat binnen de kringen een onderwerp centraal, zoals het bijbelboek Korintiërs of het leven van David.

Wilt u meer informatie omtrent het kringenwerk in de Gemeente neemt u dan contact op via deze link

Fundamentenkring

Wil je meer weten over het christelijk geloof? En zou je graag antwoord willen hebben op vragen als: ‘Is wat in de bijbel staat echt waar’ en ‘Wie is Jezus nu eigenlijk’? Dan nodigen we je van harte uit voor de fundamentenkring. Gedurende zes avonden komen de fundamenten van het christelijk geloof en proberen we antwoord te geven op al je vragen. Heb je interesse of wil je weten wanneer de eerstvolgende fundamentenkring start? Neem dan contact op via deze link.

Vrouwencontact

Elke 4e woensdag van de maand is er van 19.30 tot 21.30 uur vrouwencontact in de Baptistengemeente. De invulling van het programma is elke keer anders! De ene keer staat er een creatieve activiteit op de agenda, de andere keer een Bijbelstudie of een lezing over een actueel thema. De kosten voor een avond bedragen € 3,- p.p.Wilt u meer informatie omtrent Vrouwencontact neemt u dan contact via deze link.