Kerst 2019 – Het programma

geplaatst in: Algemeen | 0

Kerst komt snel dichterbij, dus de voorbereidingen in onze gemeente zijn in volle gang. Dit is het programma.

Advent

Tijdens de vier Adventszondagen staan we stil bij mannen uit het geslachtsregister van Jezus: Salomo, Hizkia, Manasse en Jozef. Dit loopt synchroon met de verhalen op de zondagsschool in deze periode. Ook wordt er tot en met Kerst elke dag een adventsmail verstuurd met daarin een bijbeltekst en een kleine overdenking.

Kerstmarkt
Op vrijdag 21 december organiseert de zondagsschool in de Hoeksteen van 18.00 tot 20.00 uur een kerstmarkt. Hier kunt u prachtige kerstspulletjes kopen, waar met veel liefde aan gewerkt is. U hoeft thuis niet te eten, want ook dat kunt u gezellig op de kerstmarkt doen! De opbrengst van deze kerstmarkt is bestemd voor het zendingsechtpaar Van Iperen voor wie de zondagsschool dit seizoen spaart. Welkom!

Kerstvieringen

Het thema van de kerstvieringen is ‘Joy.’ Het is namelijk een grote blijdschap dat de drie-enige God ons zo lief heeft dat Hij ons niet aan ons lot over heeft gelaten, maar dat Zijn Zoon bereid was om Zijn goddelijkheid af
te leggen en een mens te worden, zoals wij.

Ik heb heden groot nieuws, dat de redder van de wereld is geboren. Juicht, wees blij om de grote genade, liefde en ontferming van God over ons. Joy to the World.

Van harte welkom om dit met ons mee te vieren

  • tijdens de kerstnachtdienst op 24 december vanaf 21.00 uur (koffie vanaf 20.30 uur)
  • en in de feestelijke kerstdienst op 25 december om 10.00 uur, waarin de zondagsschool de kerstmusical ‘Superkerst’ zal opvoeren.

In beide diensten gaat onze voorganger Fritz Kaiser voor.