Hoeksteen vanaf volgende week weer open

geplaatst in: Algemeen | 0

Nu er in de samenleving weer versoepelingen van de coronamaatregelen zijn doorgevoerd, gaat met ingang van februari ook de Hoeksteen weer open.

Dit is de planning:

  • Aankomende zondag, 30 januari, is de dienst nog online.
  • Donderdag 3 februari begint de inloop weer.
  • Op zondag 6 februari bent u weer van harte welkom in de Hoeksteen om daar de dienst bij te wonen. We zullen dan ook het Heilig Avondmaal met elkaar vieren.
  • Ook de zondagsschool gaat op zondag 6 februari weer van start.

Het is fijn en belangrijk om weer bij elkaar te komen nu daar ruimte voor is. Tegelijk zien we dagelijks in het nieuws dat de besmettingscijfers enorm hoog zijn. Zeker voor mensen met een broze gezondheid blijft het risico bestaan om bij besmetting ernstig ziek te worden. Daarom aan iedereen het advies om een eigen afweging te maken om wel of nog even niet naar de Hoeksteen te komen.

Besluit u om te komen, wilt u zich dan goed aan alle maatregelen houden? Dat wil zeggen: anderhalve meter afstand houden, handen ontsmetten bij binnenkomst en een mondkapje op tot u op uw plek zit. Neem uw jas meer naar uw stoel. Dit kan sowieso handig zijn, aangezien er extra geventileerd wordt. Tot slot het dringende verzoek om thuis te blijven als u klachten hebt of in contact bent geweest met iemand die positief is getest. Op die manier kunnen we zo goed mogelijk rekening met elkaar houden.