Genoeg om dankbaar voor te zijn

geplaatst in: Algemeen | 0

 

Eerste zondag van het jaar

Deze eerste zondag van het jaar 2018 kwam de gemeente samen voor een dienst en maaltijd. In de dienst stonden we stil bij het Bijbelgedeelte uit Johannes 1. In het begin was het Woord, het Woord was bij God en het Woord was God. Het Woord staat synoniem voor de Heere Jezus. Zijn bestaan begon niet bij de geboorte in Bethlehem wat velen denken. Hij is God, is er altijd geweest, en zal altijd zijn. In Bethlehem werd hij geboren als mens.

Gedenken en vieren

Hij, de Here Jezus, kwam naar de aarde voor ons. Hij is gestorven maar ook weer opgestaan! Wij gedenken dat elke maand bij de viering van het Heilig Avondmaal, zo ook deze eerste zondag van het jaar. De dienst werd omlijst met mooie liederen, allemaal tot eer van onze God!
Luister bijvoorbeeld eens naar het lied U bent mijn schuilplaats Heer, wat we zowel in het Nederlands als het Farsi hebben gezongen.

Lekker eten en tijd om elkaar te ontmoeten

Aansluitend op de samenkomst was er ruimte om elkaar te ontmoeten tijdens een heerlijke brunch. Ieder had wat gekocht of gemaakt en bij elkaar was het een overvloed aan eten. Het was heerlijk en genoeg om te delen met ieder die aanwezig was. Dankbaar voor alle handen die hielpen met klaarzetten en ook weer opruimen.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”NieuwjaarsBrunch-2018″]

 

Meer weten?

Wilt u ook eens kijken hoe het er bij ons aan toegaat, of meer weten over het geloof, wie de Here Jezus is, of hoe je God kan leren kennen.  U/jij bent van harte welkom in de zondagse diensten of bij de inloop op donderdagochtend.