Studieavond met Kees van Velzen

| 0
Wanneer:
22/10/2019 @ 19:30
2019-10-22T19:30:00+02:00
2019-10-22T19:45:00+02:00
Waar:
De Hoeksteen
Schouw 24-96
Contact:
Gerda Koknel

Kees van Velzen spreekt over het onderwerp: ”Heer, herstelt U in deze tijd het koningschap voor Israël”. Dit was namelijk de vraag die de discipelen stelden aan de Here Jezus in Handelingen. Israël is onder alle volken verstrooid geweest en keert weer terug naar Israël. Het enige volk uit de oudheid dat nog steeds bestaat, inclusief hun taal en hun tradities. Dit zijn tekenen van Gods onveranderlijke trouw en Zijn almachtig handelen. Hij komt al Zijn beloften na zoals we in de Bijbel kunnen lezen.
De Here God vertrouwde dit volk zijn onfeilbare woord toe waardoor ook wij God hebben mogen leren kennen. Onze Verlosser en koning Jezus Christus is Jood uit de Joden, geboren en getogen in het land Israël. We kunnen lezen dat Jezus terug zal komen naar de aarde, deze wederkomst is nabij gekomen waarmee ook zijn koningschap over Israël weer in zicht komt. Kortom een heel interessant onderwerp voor een studieavond.
Dominee van Velzen werkte jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg bij de Evangelische Omroep en was ook betrokken bij de “Nederland Zingt”- avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Als voorganger in Antwerpen en Lelystad kon hij zijn talenten daarvoor al eerder benutten. Inmiddels is hij een veelgevraagd spreker met een volle agenda. Hij trekt met zijn lezingen door het hele land en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.
De toegang is gratis.