Kerst in de stad

| 0
Wanneer:
16/12/2023 @ 13:00 – 15:30
2023-12-16T13:00:00+01:00
2023-12-16T15:30:00+01:00
Waar:
ter hoogte van BinnenInn en SPOT
Contact:

Lieve mensen,
Onder leiding van het Straatpastoraat zijn we met een heel aantal kerken bezig om ‘Kerst in de stad’ voor te bereiden.

Vandaag zullen we twee keer aanwezig zijn in de stad:
‘s Middags (13.00 uur tot 15.30 uur) ter hoogte van BinnenInn en SPOT, waar we verschillende activiteiten hebben waar mensen aan kunnen deelnemen. Denk aan kaartjes invullen voor de wensboom, cupcakes versieren, chocomel drinken, kaarsje aansteken bij het kerkraam, praatje maken, meezingen met het koor van Bonita, etc.

U kunt zich hiervoor opgeven bij Karin Tang, als u wilt helpen. Van hand- en spandiensten tot gesprekjes met voorbijgangers, alles is nodig. Ook kunt u op de dag zelf als ‘voorbijganger’ komen kijken, want als er mensen staan, trekt dat ook weer mensen aan 😉

Vanuit City Marketing worden er verder nog vrijwilligers gezocht worden om te helpen bij het begeleiden van de kinderen die aan de Lichtjesparade meedoen. Dat zijn ongeveer honderd kinderen, die mooi aangekleed en geschminkt moeten worden.
Misschien zijn er bij ons mensen die het leuk vinden om hierbij te helpen (dat zou meteen een mooie oefening kunnen zijn voor volgend jaar, want volgend jaar hopen we met de kerken zelf een praalwagen te versieren waar het Bijbelse Kerstverhaal wordt verbeeld.)
Mochten er hiervoor vrijwilligers zijn, dan kunnen die zich aanmelden via deze link:

Aanmeldlinkje vrijwilligers: https://forms.gle/i9E1Zdf2mGaoBrE48

Laat zo je Licht schijnen voor de mensen!
Vanuit de ZEEV, Karin Tang.